SATAjet X 5500 Vanaf

5500
SATA X 5500
kg
    Levertijd:Op voorraad
Bestel
  • Beschrijving

SATA is een betrouwbare partner voor spuiters in de autoschadeherstel branche en overige industrie.

SATA staat voor:

- Onovertroffen kwaliteit
- Constante innovatie in het voordeel van de eindgebruiker
- Permanente focus op de eisen van de klant
- Producten die ervoor zorgen dat de spuiter zo veilig, eenvoudig
  en kostenbesparend mogelijk kan werken
- Prima service

Zonder beker geleverd.

Klik op pdf  brochure 5500 X

SATAjet X 5500

Een innovatief en krachtig lakpistool. Ultramoderne laksystemen, een reeks aan verschillende lakmaterialen en de hiermee samenvallende eisen creëren nieuwe mogelijkheden, maar plaatsen professionele gebruikers ook voor nieuwe uitdagingen. Het nieuwe, revolutionaire X- nozzle systeem met talloze spuitopeningen biedt nu een waaier van perfecte oplossingen. Voor iedere spuiter.

 Het concept van dit spuitsysteem is gemakkelijk en eenvoudig te begrijpen:

Beide bewezen applicatietechnieken – HVLP en RP – blijven beschikbaar, elk met de bijkomende keuze tussen een 'I' en een 'O'-spuitopening. De gebruiker kan nu dus kiezen uit twee verschillende ‘sprayfans’ om aan zijn eisen en voorkeur te voldoen.

 Productvoordelen

Dankzij de geoptimaliseerde luchtverdeling in het lakpistool in combinatie met het nieuwe design van de nozzle en de luchtkap is de losse kunststof luchtverdeelring voor een optimale verdeling van de verstuivings- en de stuurlucht niet langer nodig. We zijn er bovendien in geslaagd het geluidsniveau van de nieuwe ‘whispering’ spuitopeningen te verlagen, waardoor gebruikers veel stiller en comfortabeler kunnen werken.

■ Revolutionair: De X-spuitopeningen tillen de verneveling naar een compleet nieuw niveau.

■ Stil: Whispering nozzle™ (nozzle met minder storende toonhoogtes) dankzij een geoptimaliseerde luchtstroomgeometrie, verlaagd geluidsniveau in de relevante geluidsfrequentiegebieden.

■ Individueel: Voldoet aan alle toepassingsvereisten, zoals specifieke kenmerken van het laksysteem, klimaatomstandigheden en toepassingsmethode (toepassingssnelheid/bediening).

■ Precies: Geoptimaliseerde materiaalverdeling voor verbeterde colourmatch en nóg fraaiere en eenvoudige verwerking van blanke lakken.

■ Weinig onderhoud: Geen luchtverdeelring meer, dus eenvoudigere en sneller te reinigen.

■ Consistent: Constante ‘sprayfan’ over het volledige gebied van de spuitopening (bij beide  nozzletypen en verstuivingsmethoden RP of HVLP) met lineaire toename van het materiaaldebiet bij grotere nozzles.

 Efficiënt: Minder laagdikte mogelijk door betere verspreiding van de sprayfan.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de geschikte spuitopening te bepalen:

■ SATA-website: www.sata.com/SATAjetX5500

■ SATA-app (‘Nozzle Finder App’) voor selectie van de spuitopening

Of u nu basislak, blanke lak of een eenlaagssysteem wilt aanbrengen – raadpleeg uw SATA-dealer of WSB Finishing Equipment B.V. om de passende nozzle-opening te kiezen.

 

Indien een grotere nozzle-opening wordt gekozen blijft de breedte van de spuitstraal zowel bij HVLP als bij RP en zowel met de ”I” als met de “O” nozzle gelijk. Spuiters kunnen hiermee vertrouwen op een duidelijk en consistent systeem dat overzichtelijke en goed gestructureerde toepassingsopties biedt.

Spuit zonder beker,