HIPPO LINER - Bedliner BLACK 5600

Hippo Liner
5600
kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Hippo-liner doe het zelf kit goed voor 4,6 m2.

Bedliner kit

inclusief:

- Twee componenten coating
- Kwast
- Speciale roller
- Handschoenen
- gebruiksaanwijzing

Uitermate geschikt voor toepassingen op vrachtwagenbedden (vervangt drop-in plastic voeringen), aanhangwagens, hoppers, boten, terreinwagens, campers en bijna alles dat duurzaamheid in de ruimte nodig heeft tegen een nuchtere prijs. Deze robuuste coating ziet er niet alleen goed uit, maar beschermt ook oppervlakken tegen een groot aantal extreme omstandigheden en verlengt de levensduur van de vrachtwagenbak.

Hippoliner is het meest ideale middel om uw laadbak
te beschermen tegen deuken, krassen, vocht en vuil.
Als u geen bescherming in uw laadbak heeft komen er vaak
deuken in het plaatwerk door de (zware) lading, en schuurt
de verf er ook vanaf met het laden en lossen.
Dit samen met regenwater, bladeren, zand en ander vuil, zorgt ervoor dat uw laadbak sneller verslijt als de rest van uw voertuig. Indien men als laadbak bescherming een drop-in bedliner heeft komt er alsnog vocht, vuil, bladeren enz tussen de kunststof bak en het metaal van de laadbak.

Dit vuil in combinatie met blank metaal (wat ontstaat door het bewegen vd kunststof bak) veroorzaakt roest en op termijn rotte plekken die ongeziens groter en groter kunnen worden. Door uw laadbak op tijd te behandelen met Hippoliner is dit te voorkomen. Hippoliner is aan te brengen door middel van een kwast, roller of spuitpistool, en heeft doordoor altijd een perfecte pasvorm in uw laadbak. De Hippoliner hecht zich perfect op de ondergrond en vormt zo een duurzame taaie beschermlaag waar geen vocht of vuil meer onder kan kruipen en met het onder liggende metaal in aanraking kan komen. Door Hippoliner op tijd te gebruiken voorkomt u schade aan uw laadbak waardoor de inruilwaarde van uw voertuig ook hoger blijft, met andere woorden Hippoliner verdient zichzelf terug terwijl u ondertussen geniet van een goede bescherming en uiterlijk van u eigen bezit.

De Hippoliner is ook geschikt als bescherming voor laadruimtes van bestelauto’s, maar is ook geluiddempend waardoor de grote laadruimte niet meer als klankkast fungeert. Denk vooral ook eens aan de binnenkant van uw offroadmonster.

Als u regelmatig in de diepe modder zit, komt er veel modder in de wagen. De eerste stap is dan het verwijderen van de vloerbekleding. Doordat een auto uit vele gepuntlaste panelen bestaat, kruipt er veel vocht in de naden die vaak van binnen niet gespoten zijn en dus meteen gaan roesten. Met Hippoliner creëert u een waterdichte naadloze “badkuip” met een perfecte pasvorm in uw auto, nu kunt u zorgeloos met uw modderschoenen instappen zonder dat uw body van binnenuit begint te rotten. Thuis gekomen gewoon de stoppen uit de vloer trekken de de hele auto met de tuinslang zuiver spoelen, het water en de modder loopt er meteen weer uit.
En uw auto is van binnen weer schoon, voor de volgende keer. Zonder dat ie langzaam staat weg te rotten door vocht die in alle naden is gekropen.

Hippoliner doe het zelf kit goed voor 4,6 m2.

inclusief:

- Twee componenten coating
- Kwast
- Speciale roller
- Handschoenen
- gebruiksaanwijzing