Mirka Deos 353CV Mini vlakschuurmachine 81X133mm

Mirka
353CV mini
Nu slechts
kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

MIRKA DEOS 353CV Mini Vlakschuurmachine 81x133mm met Bluetooth 

MIRKA DEOS 353CV Elektrische Mini Vlakschuurmachine

MIRKA DEOS 353CV Mini Vlakschuurmachine is een elektrische 81x133mm schuurmachine met velcro klitteband zool. MIRKA DEOS 353CV Schuurmachine beschikt over een 3mm schuuruitslag die garant staat voor een betere controle over uw schuurwerkzaamheden. De ge├»ntegreerde, electronische motorrem en een licht te bedienen hendel voor de besturing van het toerental, verlichten het werk aanzienlijk. Ook na het schuren geen tril efect in uw handen. Daarnaast maakt het lage geluidsniveau en de grote stofafname het werk nog een stuk aangenamer. Dit bespaart u tijd, en daardoor geld.

MIRKA DEOS 353CV schuurmachine beschikt over een vermogen van 250 Watt en heeft geen koolborstels meer waardoor deze nog onderhouds vriendelijker is. Deze koolborstelvrije vlakschuurmachine schuurt hierdoor nog krachtiger en langer met een constant en mooi schuurbeeld.

MIRKA DEOS 353CV electrische vlakschuurmachine beschikt over een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth-connectiviteit. Download my Mirka uit de App Store of Google Play om controle te houden over het trillingsniveau tijdens de schuur werkzaamheden. Gezondheid en veiligheid op het werk wordt steeds belangrijker. Door trillingen tijdens het schuren is de witte vibratievinger (hand-arm vibratiesyndroom) een van de meest herkende symptomen. Bij Mirka wordt aan de gezondheid van de gebruiker gedacht. Mirka's Tool Vibration indicator meet het trillingsniveau en toont deze op een kleur gesorteerde schaal. Bovendien wordt de snelheidsweergave gevisualiseerd in een afzonderlijke grafiek.

De MIRKA DEOS353CV Elektronische Vlakschuurmachine met een schuurzool van 81x133mm is speciaal ontwikkeld voor de MIRKA Abranet schuurstroken. De unieke steunzool van deze MIRKA vlakschuurmachine zorgt, ook in combinatie met de beschermpad, voor een optimale stofafzuiging. Mede hierdoor wordt de schuurzool niet warm en gaat deze langer mee.

Klik hier voor de, Mirka app