FINIXA

    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Finixa door Chemicar

Chemicar ontwikkelt non-paint-producten (verbruiksgoederen en apparatuur) voor professionele autoschadeherstelbedrijven. Deze producten worden verdeeld onder het kwaliteitslabel "Finixa".

Wie is Chemicar?

Chemicar Europe NV, met zetel in België, ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige, 'non-paint' producten (verbruiksartikelen en apparatuur) voor professionele autoschadeherstelbedrijven. Dit doen we onder het kwaliteitslabel 'Finixa'.  Chemicar is 35 jaar geleden opgericht als groothandel en is ondertussen uitgegroeid tot een marketinggedreven distributiebedrijf met klanten over de hele wereld. Het merendeel van het assortiment wordt in-house ontwikkeld en een aantal producten wordt ook door ons geproduceerd. Ook OEM autofabrikanten worden met Finixa producten beleverd.

 

Distributiecentrum

Het distributie- en productiecentrum van Finixa ligt in Zwijndrecht (B), in het hart van Europa, ook het kenniscentrum van vele kwaliteitsvolle verf- en autofabrikanten. Vanuit het dc worden Finixa-producten naar dealers over de hele wereld verzonden.

 

Dealernetwerk

Chemicar werkt via een wereldwijd netwerk van dealers. We werken samen met distributeurs op zowel exclusieve als non-exclusieve basis in meer dan 100 landen. Onze eindgebruikers zijn de professionele autoschadeherstelbedrijven / carrosserieën. Ook wij als Paint & Nonpaint online kopen leveren FINIXA producten.

Als onderdeel van ons serviceplan bij een exclusieve samenwerking, krijgen onze klanten en hun medewerkers een technische en commerciële training georganiseerd in het hoofdkantoor in Zwijndrecht (B). Ontdek de laatste technologieën in ons state-of-the-art trainingcenter met een oppervlakte van 450 m².