logo_bottom

COLAD Producten

    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Net zoals Hamach en Ronin Tools, is Colad een merk van EMM International. Een bedrijf dat nieuwe uitvindingen ontwikkelt die cruciaal zijn voor doeltreffend en efficiënt werken met lak. Colad is het merk dat vele dingen mogelijk maakt! Het biedt ingenieuze oplossingen voor industrie-specifieke vraagstukken. Dat zit natuurlijk in de genen van het label. Onze producten zijn te vinden in de automobiel-, marine-, luchtvaart- en industriesector en nog vele andere sectoren. En steeds betrekken wij hierbij gebruikers en dealers uit de hele wereld. Samen vinden wij antwoorden. Vervolgens ontwikkelen, produceren en testen wij bijbehorende materialen en producten.
Het is geen toeval dat Colad innovatieve producten heeft uitgevonden die wereldwijd worden gebruikt, zoals de met precisie geprinte mengbekers, de BodyGuard-Spuitoverall en de Turbomix Paintsaver™. Onlangs voegden we het snelste en handigste systeem voor het aanbrengen van lak aan ons assortiment toe – het Colad Snap Lid System®.
Wij ontwerpen unieke mogelijkheden voor eindgebruikers, gericht op het behalen van de beste resultaten bij zowel werk- als algemene bedrijfsprocedures. Wij zorgen voor extra werkplezier, efficiëntie, duurzaamheid, professionaliteit en rendement.

Colad, inventing more.

Kijk ook voor meer info op:https://www.colad.co/nl_nl voor bestellen kan dat alleen hier op onze site.

Heeft u wat gezien wat wij niet op de site hebben bel of mail ons wij kunnen alles leveren van COLAD producten.

Autoschadeherstel

De voordelen van disposables worden van oudsher zeer goed benut binnen de autoschadeherstelmarkt. Binnen de automotive sector is veel gaande. Innovatie en duurzaamheid zijn daar binnen twee belangrijke thema’s. Innovatie krijgt betekenis door auto’s uit te rusten met modules die de auto steeds meer zelfrijdend maken. Ook zien we dat de vraag naar, en het type auto’s wereldwijd grote verschillen kent. Wat betekent dit alles voor de autoschadeherstelmarkt?

Scheeps- en jachtbouw

De wereld van jacht- en scheepsbouw is divers en veelzijdig. Ondanks de wereldwijde economische crisis in de vorm van afname van het containervervoer, heeft deze industrie een gestage groei doorgemaakt. Segmenten die het internationaal goed (blijven) doen zijn: bouw van werkschepen, bagger, offshore, marine en grote jachten. Opkomende markten, zoals China, India, Brazilie en Rusland, compenseren het wegvallen van orders uit de ‘oude economieën’. De hoge gemiddelde leeftijd van schepen en de aanscherping van milieu- en veiligheidseisen zorgt voor een toenemende vraag naar reparatie en onderhoud.

Luchtvaart

De uitvinding van het vliegtuig heeft enorme veranderingen gebracht in de manier waarop mensen de wereld ervaren. Met wereldwijde services is de luchtvaart de ruggengraat van zakelijk, vakantie- en vrachtvervoer geworden. Een combinatie van overheidsinvloed en de vrije markt maken de luchtvaart een fel concurrerende markt. Ons doel is de luchtvaart disposables van hoge kwaliteit te bieden die essentieel zijn voor efficiëntie en kwaliteit in de ontwikkeling en het onderhoud van vliegtuigen. Of het nu gaat om een marketing gerelateerde paint-job, een merkuiting of het spuiten van een nieuw vliegtuig, ons doel is de kwaliteit, efficiency en werktevredenheid te vergroten.

Industrie

In de industrie worden veel lakken verwerkt, met name voor metaalproducten. Vier belangrijke trends zijn bepalend in de branche. Snellere conjunctuurwisselingen vragen om een groter aanpassingsvermogen. Gebrek aan grondstoffen en hogere energieprijzen werken door in het kostenpeil. Investeringen in nieuwe productietechnologieën moeten de productiviteit verhogen en de relatieve kosten verlagen. Wereldwijde concurrentie om vestigingsplaatsen voor productiebedrijven lijkt beslecht te worden in het voordeel van hogelonenlanden.