Disposable Nitril Handschoenen Zwart 400 stuks

Colad
536402
Bruto 157,- 25% korting
kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Niet elke handschoen is geschikt voor het spuitproces. Tijdens het spuiten is bescherming van de gebruiker van het grootste belang Handschoenen moeten niet alleen de gebruiker beschermen tegen spatten van chemicaliën, maar ook de lak zodat die niet vervuild raakt. Lak is naast arbeidstijd de duurste kostenpost voor een lakverwerkend bedrijf. Nitril Handschoenen voorkomen dat haar, huidschilfers en huidvet met de lak in contact komen. Colad Nitril Handschoenen Zwart zijn zo ontwikkeld dat ze de ideale omstandigheden creëren om met lak te werken.

De Colad Nitril Handschoenen Zwart was altijd leverbaar in een verpakking van 60 stuks. Nu zijn deze handschoenen ook verkrijgbaar in een 400 stuks verpakking (art.nr. 53640x) voor de maten M, L en XL. Met de nieuwe Dispenser (art.nr. 5364D) heeft u nu meer dan voldoende handschoenen altijd binnen handbereik! Deze nieuwe set, 400 stuks verpakking en de Dispenser, draagt bij aan een schone en efficiënte werkplek.

Zoekt u een oplossing om uzelf en uw lak te beschermen? Bestel dan nu de nieuwe 400 stuks verpakking van de Colad Nitril Handschoenen Zwart! Neem contact op met uw Colad dealer.