img00000326

Valspar Industrial Lakken

500xxx
VALSPAR
kg
  Levertijd:1-3 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

VALSPAR is een laksysteem voor industrieel gebruik  en is gebaseerd op het gebruik van de laatste ontwikkelingen omtrent bindmiddelen met een breed toepassingsgebied. Dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid en rentabiliteit is VALSPAR de meest intelligente en voordeligste oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die industriële lak met een hoge kwaliteitsstandaard willen hanteren.

De kennis van de industriesector van Valspar als wereldwijde leverancier voor vooraanstaande original equipment manufacturers staat garant voor de kwaliteit van onze producten. Het assortiment wordt gekenmerkt door uitstekende duurzaamheids- en kwaliteitseigenschappen. Valspar heeft de afgelopen jaren een speciale uithardingstechnologie geïntroduceerd om aan de productiviteitswensen van vooraanstaande OEM’s te voldoen. Deze technologie is in het Valspar Industrial Mix-assortiment verwerkt. Overigens heeft het gehele assortiment tot doel de productiecyclus te verkorten door volledige PU Topcoat, Direct-to-Metal (DTM), nat-in-nat en versnelde uithardings systemen aan te bieden waarmee tijd en kosten kunnen worden bespaard.

Toepassingen voor:

Landbouwvoertuigen

Vrachtwagens

Chassis en trailers

enz.  Voor Technisch infomatieblad klik hieronder op de tekst

 • TB300 Synthetic Topcoat Binder High Gloss PDF
 • TB500 PU Topcoat Binder Performance High Gloss PDF
 • TB510 PU Topcoat Binder DTM High Gloss PDF

  TB511 PU Topcoat Binder DTM Semi Gloss PDF

  TB512 PU Topcoat Binder DTM Matt PDF

  TB520 PU Topcoat Binder Basic High Gloss PDF

  Valspar

  Valspar is een van de grootste fabrikanten van coatings ter wereld. Het bedrijf levert coatings aan een grote verscheidenheid van klanten. Sinds 1806 streeft Valspar ernaar haar klanten te voorzien van de laatste innovaties, de hoogste kwaliteit en de beste klantenservice in de sector. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Amerikaanse stad Minneapolis. Met meer dan 9500 medewerkers verdeeld over 80 productievestigingen wereldwijd is Valspar in de unieke positie om klanten dè  coatingsoplossing te kunnen bieden die zij nodig hebben.

  Valspar is een toonaangevende leverancier aan Original Equipment Manufacturer (OEM) klanten over de hele wereld. Veel van de meest bekende namen van fabrikanten op het gebied van zwaar materieel vertrouwen op de kwaliteit en expertise van Valspar.

  Valspar Industrial Mix

  Ons mengsysteem voor de lichte industrie, genaamd Valspar Industrial Mix, is ontwikkeld voor kleinere OEM's en de reparatiemarkt. Valspar combineert de kracht, het distributienetwerk en de kennis van een wereldwijd merk met de snelheid, service en ondersteuning van een lokale distributeur. Valspar Industrial Mix biedt de perfecte coatingsoplossing voor een breed scala van toepassingen.

  Met het VALSPAR systeem kunnen duizenden kleuren worden gemaakt (RAL, British Standard, NCS, IVECO, bedrijfskleuren, ed.) die, in combinatie met de beschikbare aflakken, een waaier van meer dan 30.000 kleuren kunnen vormen, inclusief metaalkleuren, die zeer eenvoudig kunnen worden verkregen door het gebruik van de aluminium basislak.

  ISO 9001 – ISO 14001

  Door middel van een Gezondheids-, Milieu-, Kwaliteits- en Veiligheidssysteem op basis van ISO 9001 en ISO 14001 dat wordt gecontroleerd en gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance garanderen wij een constante kwaliteit van onze producten en werkwijzen, gecombineerd met een verantwoordelijke visie op het milieu.

  TB300 Synthetic Topcoat Binder High Gloss
  Eéncomponent synthetische hoogglans topcoat binder, met zeer goed oppervlakteresultaat (80% binder - 20% kleurtoner), gebruiksvriendelijk, voor lucht- en geforceerd drogen.
  TB500 PU Topcoat Binder Performance High Gloss 
  Tweecomponenten, high solid polyurethaan topcoat binder met uitstekend oppervlakteresultaat (binder 70% - 30% toner). Minder milieubelastend (het systeem heeft een VOC-gehalte van max. 420g/l), gebruiksvriendelijk, voor lucht- en geforceerd drogen, hoge kleurechtheid en weersbestendigheid.

  TB510 PU Topcoat Binder DTM High Gloss
  Tweecomponenten polyurethaan hoogglans DTM (direct to metal) topcoat met zeer goed oppervlakteresultaat (80% binder - 20% kleurtoner). Deze binder bevat anticorrosiebestanddelen en biedt zo goede bescherming. Gemakkelijk en snel te gebruiken en dus lagere kosten, voor lucht- en geforceerd drogen, hoge kleurechtheid en weersbestendigheid.

  TB511 PU Topcoat Binder DTM Semi Gloss
  Tweecomponenten polyurethaan halfglanzend DTM (direct to metal) topcoat met zeer goed oppervlakteresultaat (80% binder - 20% kleurtoner). Deze binder bevat anticorrosiebestanddelen en biedt zo goede bescherming. Gemakkelijk en snel te gebruiken en dus lagere kosten, voor lucht- en geforceerd drogen, hoge kleurechtheid en weersbestendigheid.

  TB512 PU Topcoat Binder DTM Matt
  Tweecomponenten polyurethaan matte DTM (direct to metal) topcoat met zeer goed oppervlakteresultaat  (80% binder - 20% kleurtoner). Deze binder bevat anticorrosiebestanddelen en biedt zo goede bescherming. Gemakkelijk en snel te gebruiken en dus lagere kosten, voor lucht- en geforceerd drogen, hoge kleurechtheid en weersbestendigheid.

  TB520 PU Topcoat Binder Basic High Gloss
  Tweecomponenten polyurethaan hoogglans topcoat binder met goed oppervlakteresultaat (80% binder - 20% kleurtoner). Gebruiksvriendelijk, voor lucht- en geforceerd drogen, hoge kleurechtheid en weersbestendigheid.