Mirka-002_20200516093021

Mirka deros 650cv

Mirka
2976920/1972032
Van 485,- ACTIE
kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

De Mirka DEROS elektrische handpalm schuurmachine is vernieuwd! De nieuwe DEROS bevat

een ingebouwde trillingssensor met bluetooth connectie. Maak verbinding met de MyMirka app

en zie het gebruik, slijtage, realtime snelheid en schuurintensiteit (vibratie) van uw schuurmachine.

Hierdoor heeft u nog meer controle en inzicht in het verbruik en status van uw DEROS!

De allerbeste elektrische schuurmachine ooit!

Ideaal voor iedere klus..

Met een gewicht van slechts 1 kg en een hoogte van 9,6 cm is de Mirka Deros twee keer zo licht en compact als andere schuurmachines in zijn klasse. Hierdoor is de Deros ook uitermate geschikt voor het schuren van moeilijk bereikbare plekken in krappe ruimtes.

Dankzij de ingebouwde koolborstelvrije motor heeft de Mirka Deros voldoende vermogen om elke klus snel te klaren! Zijn prestatie is vergelijkbaar met een conventionele 500 W elektrische schuurmachine. Dit zorgt voor een constante snelheid, zelfs onder zware belasting. De motor is waterdicht, beschermt tegen vuil en stof en vereist zeer weinig onderhoud.

De Mirka Deros heeft een soft start functie, een ingebouwde elektronische motorrem en een glad, gemakkelijk te bedienen hendel om het motortoerental te regelen. Het unieke ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip voor zowel rechts- als linkshandige. Het ontbreken van een transformator en luchtslang zorgen voor extra wendbaarheid
Ook in de autoschade een ideale schuurmachine ipv. lucht geen hoge stroom kosten van een compressor, minder lawaai.
Wordt geleverd met een 150mm schuurpad
 
MIRKA DEROS, De schuurmachine is volledig vernieuwd en uitgevoerd met Bluetooth. Download de app myMirka uit de App Store of GooglePlay om de controle te houden over het trillingsniveau tijdens de schuurwerkzaamheden. Door de trillingen tijdens het schuren is de witte vibratievinger (hand-arm vibratiesyndroom) een van de meest herkende symptomen. Bij Mirka wordt aan de gezondheid van de gebruiker gedacht. Mirka's Tool Vibration indicator meet het trillingsniveau en toont deze op een kleur gesorteerde schaal. Bovendien wordt de snelheidsweergave gevisualiseerd in een afzonderlijke grafiek.
 

Vermogen:

Volt: 240 V
Gelijkstroom: 22 VDC
Toerental: 4000 – 10000 RPM / M
Geluidsniveau: 71 dB
Schuuruitslag: 5 mm
Schuurpad: 150 mm
Gewicht:

1 kg